Logo Chien Vert

FR     |     NL     |     EN


     

About

Le Chien Vert is een prachtig vastgoedproject gelegen aan de mooiste laan van Brussel, de Tervurenlaan in Sint-Pieters-Woluwe. Het is een unieke woonplaats met 42 luxueuze appartementen en 54 parkeerplaatsen.

Het wooncomplex Le Chien Vert is gelegen tegenover het Woluwepark en biedt een adembenemend uitzicht op de natuur. De appartementen zorgen op hun beurt voor een ongeëvenaard comfort. Bij de bouw van het complex werd er gekozen voor nobele, duurzame en bijzonder hoogwaardige materialen. Dit alles maakt van Le Chien Vert dan ook niet alleen de referentie in de vastgoedwereld, maar zorgt er ook voor dat het een woonoplossing is die beslist niet onopgemerkt voorbij gaat.

Chien Vert

News

Ondanks de veiligheidsmaatregelen van Covid-19 zijn de werken goed gevorderd en zullen we binnenkort de nieuwe gevel van Marc Corbiau kunnen bewonderen.

Reeds 80% van de panden zijn verkocht. Er blijven slechts 8 tweekamer-appartementen over, de meeste aan de voorzijde van het gebouw en dus beschikkend over een terras met ideale zuid-westerlijke oriëntatie.

De penthouse is een echte luxe cocoon en geniet ongetwijfeld van één van de mooiste uitzichten van Brussel.Ligging

Situation

WONEN IN SINT-PIETERS-WOLUWE

Dit luxueus wooncomplex met bijzonder eigentijdse architectuur is gelegen langs de mooiste laan van Brussel, vlak tegenover het prachtige Woluwepark. Het complex bestaat uit 42 appartementen en 54 parkeerplaatsen.
De prachtige woningen bieden een adembenemend uitzicht op de Meelaerts vijvers.
Le Chien Vert gaat prat op een bevoorrechte ligging en biedt rechtstreeks toegang tot de grote trekpleisters van de hoofdstad, op een steenworp van de Europese Wijk en de luchthaven van Zaventem.

Er zijn maar weinig gemeenten in het Brusselse die, net zoals de gemeente Sint-Pieters-Woluwe, trots kunnen zijn op een zo uitgebreide en gevarieerde groene zone, waarbij we ook een deel van het prachtige en prestigieuze Zoniënwoud rekenen. Deze groene zone bestaat onder andere uit meerdere aangelegde parken, watervlakken, een rivier in een rustige en herderlijke vallei, omringd door luchtige wijken, bloemrijke tuinen en natuurlijk leuke pleintjes en lanen bezaaid met bomen.
Het gemeentelijk grondgebeid beslaat in totaal 885 hectare waarvan ongeveer 200 hectaren gewijd is aan openbaar groen. Sommigen van deze gebieden zijn op ecologisch en landschapsniveau van dusdanige kwaliteit, dat ze door de Koninklijke commissie van Monumenten en Landschappen opgenomen zijn in het Europees netwerk Natura 2000. Hierdoor kunnen ze meteen ook rekenen op een wettelijk statuut dat de instandhouding ervan garandeert voor de toekomstige generaties.


Project & Video

EEN BUITENGEWOON PROJECT GELEGEN OP DE MOOISTE LAAN VAN BRUSSEL

De « Chien Vert » is een prachtig vastgoedproject gelegen aan de mooiste laan van Brussel, de Tervurenlaan in Sint-Pieters-Woluwe. Het is een unieke woonplaats met 42 luxueuze appartementen en 54 parkeerplaatsen.
Het wooncomplex Le « Chien Vert » is gelegen tegenover het Woluwepark en biedt een adembenemend uitzicht op de natuur. En een perfecte oriëntatie, zuid-west.

De appartementen bieden dan weer een ongeëvenaard comfort, een keuze aan nobele, duurzame en bijzonder hoogwaardige materialen.

De gevel van de « Chien Vert » is uitgetekend en ontworpen door het architectenbureau Marc Corbiau. De eigentijdse en vloeiende lijnen tekenen een prachtig project, dat van bij de eerste aanblik fascineert.

De binnenruimtes zijn uitgedacht en ontworpen door het MDW architectenbureau.

Deze samenwerking maakt van de « Chien Vert » een buitengewoon project waarbij alles tot in het kleinste detail is doordacht en aldus aan de bewoners een onvergelijkbaar levenscomfort biedt.

Folder

Plannen

Appartement Prijs Kosten Plan

SUITE

Vanaf 264.800 €

(prijs exclusief kosten)
(vermindering van de registratierechten bij aankoop)
plan

1 SLAAPKAMER

Vanaf 318.000 €

(prijs exclusief kosten)
(vermindering van de registratierechten bij aankoop)
plan

2 SLAAPKAMERS

Vanaf 429.900 €

(prijs exclusief kosten)
(vermindering van de registratierechten bij aankoop)
plan

3 SLAAPKAMERS

Vanaf 730.200 €

(prijs exclusief kosten)
(vermindering van de registratierechten bij aankoop)
plan

PENTHOUSE

Op aanvraag

(vermindering van de registratierechten bij aankoop)
plan

Architecten

Corbiau

Marc Corbiau

Marc Corbiau

Het merendeel van het werk van Marc Corbiau bevindt zich in België, waar zijn reputatie ongeëvenaard is. Hij werkt met name in Ukkel, Brussel en Vlaanderen, maar begeeft zich ook naar het buitenland met veel projecten in Zwitserland, Israël, Dominicaanse Republiek, Griekenland, Frankrijk, Spanje, enz.
Zijn werk begon na zijn studies en hij is nog steeds volop actief.
« Al meer dan 40 jaar bouwt Marc Corbiau huizen zoals we er niet veel meer zien, ruim en luxueus, bestemd voor een veeleisend en gecultiveerd clienteel.
Met de beste ambachtslieden, decorateurs, kunstenaars en tuinarchitecten, levert hij ze volledig in, versiert ze met kunstwerken en omringt ze met droomtuinen.
Elk van zijn creaties wordt gemaakt in nauwe relatie met de smaak, cultuur of herinneringen van toekomstige bewoners. Ondanks deze diversiteit is er altijd een eenheid van inspiratie die zijn oorsprong vindt in het begrip van de oude kunst en architectuur, in de kennis van het Palladianisme, maar ook in een diepe sympathie voor het Amerikaanse minimalisme.
Van deze benadering, die classicisme en moderniteit verzoent, zorgen van harmonie en zoeken naar elementaire geometrieën, resulteert in een buitengewoon gevoel van sereniteit en verzoening ».

Inleiding van het boek « Marc Corbiau Architecte » Pierre Loze

MDW Architecture

MDW Architecture

MDW Architecture

MDW Architecture werd in 2001 opgericht door Marie Moignot en Xavier De Wil, en telt vandaag 35 medewerkers.
Het atelier verdiende internationale naamsbekendheid dankzij de uitmuntende architecturale projecten, zoals de passiefhuizen «Les Courses», de transformatie van de voormalige zetel van het Rode Kruis tot appartementen van standing, Villa Weber of nog, de nieuwe zetel van de RTBF in Brussel.
Overigens wordt MDW Architecture in België beschouwd als een referentie op het vlak van het onderzoek naar duurzame ontwikkeling en integratie in een kwaliteitsvolle architectuur.
Het vermogen om creativiteit en duurzaamheid op het hoogste niveau te combineren is ongetwijfeld een belangrijke eigenschap van het atelier.
Dankzij deze aanpak kon MDW Architecture talrijke beloningen in de wacht slepen, zoals twee Mipim Awards, zes labels «Voorbeeldgebouw» van BIM (Leefmilieu Brussel), De Belgische Prijs voor Architectuur en Energie, een nominatie voor de Europese prijs Mies van der Rohe en, tot slot, het prestigieuze Global Award for Sustainable Architecture in 2013 voor het geheel aan inspanningen.

Galerij

* non contractuele voorstellingen

Who's Who

Projectontwikkelaars

Architecten

Algemene Onderneming

Akoestiek

Stabiliteit

Sanitaire

Keuken

Contact & Verkoop


* Verplicht


Op afspraak
Avenue de Tervueren 300
1150 Woluwe-Saint-Pierre
T: +32 470 400 401 | +32 470 244 244
info@chienvertwoluwe.be
www.chienvertwoluwe.be